dimecres, 28 de març del 2018

QUE ES UN PUB QUIZ?


PUB QUIZ GUATEMALA  March 2018




QUÈ ÉS UN PUB QUIZ?

Després de tants anys d'organitzar pub quizzes a Solsona la majoria de vegades tenim algú nou que ve per primera vegada i no sap que és un PUB QUIZ
 A l'escola d'idiomes Chit-Chat fa més de 20 anys que n'organitzem. Els primers anys eren només per alumnes i anavem a fer un beure en un bar com per exemple el Cobert i feiem aquest joc de preguntes de tipus trivial per practicar anglès d'una manera més distesa. Durant molts anys els vam començar a fer oberts a tothom i primer hi havia un sopar per 10€ i després el joc de preguntes i això no ha canviat. Normalment un grup d'una vintena de persones, moltes vegades també alguns anglosaxons que viuen al Solsonès o alguns que venen de visita participen en aquesta activitat. Al llarg dels últims 15 anys hem tingut gent d'almenys 20 països diferents que ens han preparart unes 40 preguntes sobre el seu país. El ChitChat pub quiz s'ha converit en un esdeveniment social que fa que molta gent es pugui presentar davant d'un grup de persones locals que volen aprendre sobre altres indrets, paracticar anglès i estar amb gent diversa de la comarca. Els pub quizzes han estat molt variats perquè cada persona té un estil diferent i també cal dir que a vegades hi ha també alguns catalans que s'atreveixen a preparar i convertir-se en quiz masters. 
Intentem fer un pub quiz al mes però varia segons la persona que trobem que en vol preparar un. Actualment la majoria de vegades els fem al Cantàbric els dimarts o al restaurant del Camping els divendres. Cal dir també que no és necessari tenir un nivell molt alt d'anglès perquè es treballa en equips de 4 persones i sempre hi ha algú al grup que entén les preguntes i les tradueix a la resta de l'equip per poder respondre per escrit. MOltes vegades es donen tres opcions de resposta i si dins el grup ningú sap la resposta es decideix entre tots què respondre.
Hi ha sempre regals per l'equip guanyador, vals per esmorzar per part del Cantàbric, regals per part de l'escola Chit-Chat i de vegades el quiz master porta algun objecte o producte del seu país. Aquesta activitat normalment s'acaba abans de les 12 de la nit, sobretot quan es fa entre setmana.

Aquest curs vam fer un pub quiz sobre Portugal amb dos joves portuguesos que van estar vivint a Solsona mig any, un altre amb l'investigador italià Alessandro Testa que es va fer amb 3 llengües i el tema era l'amor i aquest mes un sobre Guatemala amb el Joan Parcerisa alumne de l'escola i la Carme Vendrell, professora de l'Escola Oficial d'idiomes.

Esperem que més gent s'animi a venir al pub quiz.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada