dimecres, 8 de novembre del 2017

HALLOWEEN TRICK OR TREAT



HALLOWEEN

Aquest any un grup d'alumnes de l'escola d'idiomes vam celebrar la festa de Halloween anant a cases d'alumnes o altres persones que ens havíen dit que hi anéssim.
Vam començar el recorregut al mateix edifici de l'escola Chit-Chat on ens van donar galetes i bombons, després vam anar cap a la Cabana del Màrtir, ja que la Ramona també ens volia donar caramels. Seguidament vam passar pel bar Dasai on també ens havíen preparat galetes molt boniques i altres llaminadures. Per continuar la ruta vam anar a una casa prop del pont i vam trobar coses molt bones a la cuina decorada de Halloween. Els alumnes estaven impacients per anar a veure una bruixa que ja ens esperava al carrer de St Pau i ens va ensenyar una olla plena d'ulls. Tenia la cara verda i parlava en anglès amb veu de bruixa autèntica. Per anar finalitzant el recorregut vam passar per una altra casa del carrer Santa Llúcia on la iaia d'un alumne ens va donar caramels. Finalment  vam tornar tots al punt de sortida on s'esperaven els pares.
Aquesta activitat anglo-saxona agrada molt als alumnes perquè ja uns dies abans decorem una carabassa, fem una història de por i aquell dia es podem disfressar i sortir al carrer. Esperem tornar-hi l'any que ve però som tants que potser ens haurem de plantejar de fer dos dies i dos grups.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada