diumenge, 25 de juny del 2017

EXCURSIO AL ZOO DEL PIRINEU

1a EXCURSIÓ DE FINAL DE CURS PER APRENDRE ANGLÈS




LEARNING ABOUT SOLSONÈS AND ITS ANIMALS









Aquest any a l'escola d'idiomes Chit-Chat enlloc de fer una festa al terrat per celebrar el final de curs vam anar d'excursió pel Solsonès
Ens vam reunir a les 3 de la tarda per agafar un autobus i anar a Sant Llorenç de Morunys.
Allà ens esperaven 5 nens i alguns pares. Vam fer equips amb gent molt diversa: una persona adulta, un nen de Sant Llorenç i els altres alumnes de Solsona d'edats diferents. Aquests equips tenien 10 preguntes en anglès per respondre i per fer-ho s'havia d'anar a diversos llocs del casc antic i finalment havien de fer un dibuix de les muntanyes dels "Bastets". Dos equips ho van respondre tot bé i el premi portat d'Anglaterra es va donar a partir del millor dibuix.
Després vam anar a Canalda al zoo del Pirineu on la Stania i l'Eloi ens van ensenyar com volaven algunes aus que fins i tot ens van refregar els cabells. També vam poder veure altres animals de molt a prop com la guineu i fins i tot tocar el "Bambi". Després de veure altres animals del parc vam anar a berenar, coca de forn de cal Pascuet de Sant Llorenç per part de Chit-Chat i melmelades ecològiques que ens va regalar la Sònia de "10 Pometes". Encara ens quedava l'activitat més esperada, el Toca -Toca o els vestits dels animals que ens va fer l'Ester.  Va ser una tarda molt entretinguda.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada